Schilder Houten

Woonachtig in Houten en direct op zoek naar een schilder uit de omgeving? Dan schakelt u Schildersbedrijf MvR Schilderwerken in!

MvR Schilderwerken is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het schilderen van zowel binnen- als buitenwerk in woningen in en om Houten. Een team van professionele schilders zorgt er voor dat gevel, wand, deur, kozijn, plafond, muur of welke ruimte dan ook op zorgvuldige wijze van een frisse, nieuwe look wordt voorzien. Benieuwd naar onze diensten als schilder in Houten en omgeving en meer weten over ons schildersbedrijf? Neem contact met ons op, of lees hieronder verder!

Schildersbedrijf voor buitenschilderwerk

Natuurlijk kunt u uw schilder in Houten niet alleen inschakelen voor binnenschilderwerken; onze schilders pakken ook de buitenkant van uw woning aan. Het buitenschilderwerk is van grote invloed op het algehele aangezicht van uw woning en daarmee ook zowel de uitstraling als zelfs de waarde. Een goed geschilderd huis is van verre al te zien en zorgt voor een positief gevoel.

Ons schilderbedrijf brengt eerst het gehele project in kaart en legt hierbij diverse pijnpunten bloot. Het plan wordt aan u voorgelegd en bij goedkeuring wordt uw woning op zorgvuldige manier van een laag kwalitatief hoogwaardige verf voorzien.

Schildersbedrijf voor binnenschilderwerk

Ons schildersbedrijf in Houten is in te schakelen voor iedere vorm van binnenschilderwerk. Een team van professionele schilders zorgt voor een frisse, strakke uitstraling van uw woonkamer, keuken of andere ruimte in uw woning. Voordat u het weet, geniet u van een geheel nieuwe look and feel, waarbij de kernuitstraling van uw woning natuurlijk behouden blijft.

MvR Schilderwerken wil als schilder in Houten ieder project tot een goed einde brengen. Dit betekent dat wij niet alleen de ‘makkelijke’ klusjes aanpakken, maar ook klaarstaan bij afbladderende verf, schilderen van vochtige ruimtes of het afwerken van die lastige wanden. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om onze schilders voor onderhoudswerkzaamheden in te schakelen, wanneer bijvoorbeeld alleen het plafond opnieuw ‘gesaust’ dient te worden.

Burenkorting in Houten

Willen uw buren in Houten ook hun woning laten schilderen? Dan profiteert u allebei van onze unieke burenkorting! MvR Schilderwerken vindt het prettig als haar schilders op dezelfde plek aan het werk zijn, vanwaar wij bereid zijn u flink tegemoet te komen. Vanaf twee huishoudens ontvangt u op deze manier 50 euro korting per huis, terwijl u vanaf 6 huishoudens zelf 125 euro korting per huis ontvangt! Neem contact op met ons schildersbedrijf om de mogelijkheden te bespreken!

Winterschilder in Houten

Als schilder in Houten zijn wij natuurlijk niet alleen in de zomer werkzaam; ook in de winter staat het onderhoud aan uw woning niet stil. Heeft u ons in de winter nodig, dan staat wij natuurlijk ten alle tijden voor u klaar. U profiteert zelfs van een uniek voordeel: wanneer u MvR Schilderwerken voor een binnenschilderproject inschakelt tussen november en maart, dan ontvangt u 12,5% korting op het gehele project!

Direct een schilder uit Houten inschakelen

Is uw woning toe aan een nieuwe, frisse look en wilt u uw woonkamer, keuken, gevel of andere plek op kwalitatieve wijze laten voorzien van een nieuw ‘lik’ verf? Dan schakelt u Schildersbedrijf MvR Schilderwerken in. Ons team van ervaren schilders zorgt er voor dat ieder project tot een goed einde wordt gebracht en dat uw woning binnen de kortste keren er weer fris en fruitig uitziet. Neem daarom direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden bij uw schilder in Houten!

Enkele van onze partners